Perusahaan Medis Gigi YAYIDA khusus kanggo produksi barang tangan kanthi kacepetan lan kacepetan kanthi cepet.

Basa
PRODUK
Waca liyane

Khusus kanggo gaweyan tangan cepet lan cepet.

Yayida Dental Mini Mini Kepala Banyu Tunggal Semprotan Kacepetan Tinggi Kanggo Bocah-bocah.ayd-Muam4
Yayida Dental Mini Mini Kepala Banyu Tunggal Semprotan Kacepetan Tinggi Kanggo Bocah-bocah.ayd-Muam4
描述:1. Browing keramik berkualitas tinggi, rotasi lancar, swara murah lan jangka umur dawa.3. Kepala Mini, gampang dioperasikake, kekuwatan nglereni dhuwur.2.Aku 134 ℃ Autoclaved.3.Mini sirah nyedhiyakake operasi luwih fleksibel4. Sampulake karo burah sing cekak shank kanggo untu bocah5.8.9mm sirah miniatur sing luar biasa nambah ruang operasi fleksibel lan luwih gedhe ing rongga lisan bocah.6. sebutan aliran modern, kanthi tampilan sing elegan lan apik.7. Apa sampeyan njaluk panjaluk kanggo sebutan, teknologi lan bahan.8. Panganan nyaman.ss.slide, nyaman kanggo nyekel lan gampang di resiki.9. Gampang Cartridge Gampang
视频 2021-02-24 16:33:22
视频 2021-02-24 16:33:22
视频 2021-02-24 16:33:22.Produk kasebut duwe desain bukaan ventilasi sing trep lan aman, supaya bisa diembung lan dikempalken kanthi cara sing gampang.
YAYIDA Dental tombol push warna triple semprotan Led handpiece kanthi kecepatan tinggi kanthi sistem sirah sing resik. AYD-TLCM4-12
YAYIDA Dental tombol push warna triple semprotan Led handpiece kanthi kecepatan tinggi kanthi sistem sirah sing resik. AYD-TLCM4-12
1,5 warna kanggo milih (Emas, Ungu, Biru, Jambon, Ireng)2. Nangani nyaman, slide-proof, gampang diresiki.3. Bur handpiece gigi bakal gampang diganti nganggo tombol push chuck.4. Nawakake eyeshot lan sudut sing luwih apik, nambah efisiensi.5.Aococavavable. Cocog kanggo disinfeksi uap suhu tinggi ing derajat 134, sesuai karo kebutuhan klinis modern.
YAYIDA Dental LED handpiece nyedhiyakake warna-warna, anti-silau lan pencahayaan seragam saka kabeh cangkeme tombol push coolant spray cangkir / Triple.AYD-TLCM4
YAYIDA Dental LED handpiece nyedhiyakake warna-warna, anti-silau lan pencahayaan seragam saka kabeh cangkeme tombol push coolant spray cangkir / Triple.AYD-TLCM4
1. Nggawe kartrid,2. Sistem push chuck button, gampang ganti bur.3. Daya dhuwur kanthi ukuran sirah sing sampurna kanggo rasio kinerja.4. Fungsi anti-retraksi nyingkiri infeksi silang.5. 3 semprotan banyu, atomikasi sing luwih apik.6. 2hole / 4hole kasedhiya, universal kanggo unit gigi global.7. Bantalan keramik.8. Generator internal, sumber cahya LED, lampu alam.
Layanan Kita

Perusahaan YAYIDA duwe salah siji tim dodolan lan layanan sawise adol. Ing wektu sing padha, pasangkan blanja mandeg siji.

Perusahaan negesake
  "Kualitas dhisik, Layanan dhisik". Nandhesake bahan baku, alat, perlengkapan, lan pangukuran sing diimpor, kanggo nyoba sing paling apik supaya produk bisa nyedhaki produk sing paling apik ing saindenging jagad.


Perusahaan ngetrapake produksi ISO13485, negesake ngasilake produk internasional liyane. Lan kita nyedhiyakake layanan OEM / ODM.

  • Desain Kita

    Kejabi keunggulan kita ing bisnis ODM.

  • Pengalaman

    Kita wis ngirim atusan produk menyang.

  • Produktivitas

    Sistem pengendalian kualitas produk sing ketat.

  • Jaminan Kualitas

    Saben proyek sing dikerjakake dipriksa kanggo njamin kualitas.

  • 2006
    Pembentukan perusahaan
  • 100+
    Personel perusahaan
  • OEM
    Solusi khusus OEM
Perusahaan gigi YAYIDA khusus kanggo handpiece gigi kanthi kacepetan dhuwur lan kacepetan kurang, riset lan pengembangan bagean lan produk gigi relatif anyar.

Perusahaan YAYIDA duwe macem-macem model mesin NomuRADS saka Jepang, bisa memenuhi macem-macem layanan mesin presisi pelanggan. Kanggo produk khusus pelanggan, kita ora negesake supaya publik lan ora adol kanggo pelanggan liyane, dadi perusahaan sing bisa dipercaya.
 


Kita seneng urip, lan kita seneng karo industri gigi. Muga-muga produk gigi bisa nggawe dokter lan pangarep-arep pasien bisa kaleksanan kanthi luwih gampang ---- Supaya untu sehat.

KASUS
Waca liyane

Perusahaan ngetrapake produksi ISO13485, meksa nindakake luwih akeh produk internasional.

Dental LED handpiece kecepatan tinggi AYD-SLCM4
Dental LED handpiece kecepatan tinggi AYD-SLCM4
Kanca-kanca teka ing pabrik, lan pengin nggawe pesanan handpiece kanthi kecepatan tinggi lan pesanan handpiece kanthi kecepatan rendah. Dheweke seneng karo gaweyan gigi lan layanan kita. Kita yakin manawa bakal dadi korpasi sing suwe. Kepuasan Pelanggan bakal dadi motivasi, kita bakal terus ningkatake kualitas lan layanan.
KONTAK KAMI
Yen sampeyan duwe pitakon liyane, tulis menyang kita
Jeneng
Telpon
E-mail
Jeneng Perusahaan
Konten