PRODUK
Waca liyane

Specialized ing dental kacepetan dhuwur lan kacepetan kurang handpiece.

YAYIDA Dental High Speed ​​LED Push Button Handpiece Karies Deteksi Handpiece Kanthi Generator
YAYIDA Dental High Speed ​​LED Push Button Handpiece Karies Deteksi Handpiece Kanthi Generator
1. Kacepetan dhuwur, kanthi lampu LED2. Kurang swara3. Karies deteksi, handpiece karo generator4. Desain jinis tombol push, gampang mbukak lan mbongkar, ngirit wektu5. Desain ergonomis, nggawe apperance ayu karo desain non-slip
YAYIDA Dental Portable 1:1 16:1 1:5 contra angle slow speed hand piece Motor Listrik LED Brushless electric micro mo
YAYIDA Dental Portable 1:1 16:1 1:5 contra angle slow speed hand piece Motor Listrik LED Brushless electric micro mo
1. Motor Listrik Wide sawetara fungsi imbuhan kacepetan.Gumantung ing aplikasi, kacepetan bisa diatur saka 100 kanggo 200.000 rpm karo handpieces dental beda!2. Motor Listrik Anteng lan kompak kanthi torsi dhuwur.Dirancang kanthi ergonomis kanggo dawa lan bobot kanggo nyuda rasa kesel sajrone operasi sing dawa. Motor bisa disterilisasi kanthi autoklaf!
YAYIDA Dental Ultrasonic Scaler Tips Scaling Periodontik Endodontik untuk Burung Pelatuk Ems Satelec DTE
YAYIDA Dental Ultrasonic Scaler Tips Scaling Periodontik Endodontik untuk Burung Pelatuk Ems Satelec DTE
1. Diprodhuksi saka High-Quality Medical Grade Stainless Steel.2. Dhuwur Derajat Presisi lan Fleksibilitas nalika nindakake Prosedur Klinis3. Dhuwur Derajat Estetika lan Tahan Karat.
YAYIDA dental Curing Light Serat Optik Guide Kaca Tips
YAYIDA dental Curing Light Serat Optik Guide Kaca Tips
1. Miturut macem-macem aplikasi, kanthi desain rasional lan manufaktur sing alus, nggunakake teknologi canggih, kita bisa nyedhiyakake macem-macem produk serat optik kaca, kanthi transmissivity luwih saka 56% saben meter.2. Digawe saka serat transparan dhuwur lan baja.3. Autoclavable kanggo mbaleni nggunakake.
Layanan Kita

Perusahaan YAYIDA duwe siji tim dodolan lan layanan sawise-sale. Ing wektu sing padha, nyedhiyakake one stop shopping.

Perusahaan ngeyel "Kualitas pisanan, layanan pisanan". Negesake bahan mentah, alat, peralatan lan ukuran sing diimpor, kanggo nyoba sing paling apik kanggo nggawe produk kita nyedhaki produk sing padha karo kualitas sing paling apik ing donya.


Perusahaan ngleksanakake produksi ISO13485, nandheske kanggo gawé liyane produk internasional. Lan kita nyedhiyakake layanan OEM / ODM.

  • Desain Kita

    Saliyane keunggulan ing bisnis ODM.

  • Nduwe pengalaman

    Kita wis ngirim atusan produk kanggo.

  • Produktivitas

    Sistem kontrol kualitas produk sing ketat.

  • Jaminan Mutu

    Saben proyek sing digarap wis dicenthang kanggo jaminan kualitas.

  • 2006
    Panyiapan perusahaan
  • 100+
    personel perusahaan
  • OEM
    solusi khusus OEM
Perusahaan dental YAYIDA khusus ing handpiece dental kacepetan dhuwur lan kacepetan kurang, riset lan pangembangan bagean dental relatif anyar lan produk.

Perusahaan YAYIDA duwe model mesin NomuRADS sing beda-beda saka Jepang, bisa ketemu layanan mesin presisi sing beda-beda saka pelanggan. 

Kita seneng urip, lan kita seneng industri dental. Muga-muga produk dental kita bisa nggawe pangarep-arep dokter lan pasien dadi luwih gampang ---- Nggawe waos sehat.

KASUS
Waca liyane

Perusahaan ngleksanakake produksi ISO13485, nandheske kanggo gawé liyane produk internasional.

Dental LED high speed handpiece AYD-SLCM4
Dental LED high speed handpiece AYD-SLCM4
Kanca-kanca teka ngunjungi pabrik kita, lan pengin nggawe pesenan handpiece kacepetan dhuwur lan pesenan handpiece kecepatan rendah. Dheweke seneng karo handpiece dental lan layanan kita. Kita manawa bakal dadi corperation dangu. Kepuasan pelanggan bakal dadi motivasi, kita bakal terus ningkatake kualitas lan layanan.
KONTAK KAMI
Yen sampeyan duwe pitakonan liyane, nulis kanggo kita
Jeneng
E-mail
Konten

Kirimake priksaan sampeyan