PRODUK
Waca liyane

Specialized ing dental kacepetan dhuwur lan kacepetan kurang handpiece.

YAYIDA Dental Chair Spare Part 4 Lampu Led Dental LED Lamp untuk Bedah Oral Lamp
YAYIDA Dental Chair Spare Part 4 Lampu Led Dental LED Lamp untuk Bedah Oral Lamp
1. Lampu inspeksi akeh digunakake ing implan dental, prosthetics lisan, bedah kosmetik, trauma bedah, pemeriksaan bedah, rumah sakit pet, laboratorium, klinik.2. Bisa dilebokake ing unit dental, langit-langit, tembok, lan troli seluler.
YAYIDA Dental Equipment Aliran Udara Prophy Air Prophy Jet Pembersih Gigi Pemoles Udara 2 Lubang utawa 4 Lubang Cepet
YAYIDA Dental Equipment Aliran Udara Prophy Air Prophy Jet Pembersih Gigi Pemoles Udara 2 Lubang utawa 4 Lubang Cepet
Lingkup aplikasi:Iki digunakake kanggo mbusak tartar lan noda ing permukaan waos utawa kanggo polish permukaan waos.Struktur produk: kasusun saka awak utama lan nozzle semprotan.Aplikasi menyang:Pewarnaan bening lan plakat/ortodontik / restorasi dental  / estetika dental
YAYIDA Dental saw handpiece Bedah lisan handpiece dental saw blade cutting bone
YAYIDA Dental saw handpiece Bedah lisan handpiece dental saw blade cutting bone
1, Saw handpieces kanggo nglereni lan misahake zat balung mechanically ing cranio-maxillo-facial surgery.2, 3 model:1) Kiwa lan tengen reciprocation saw blade2) Agul-agul gergaji bolak-balik3) Mundhut lan mudhun reciprocation saw blade
YAYIDA Wireless 360 derajat sudut rotasi 1 detik 80 derajat dipimpin lampu curing
YAYIDA Wireless 360 derajat sudut rotasi 1 detik 80 derajat dipimpin lampu curing
1.Multiple katon, operasi nirkabel2. Cocog kanggo macem-macem syarat ngruwat. Ngobati lengkap sing dikarepake.3. Dhuwur tliti basis aman4. Dhuwur-daya mimpin cahya kadhemen: kuwat, mboko sithik kuwat, sumunar5. Tabung tampilan digital.Tektur matte awak
Layanan Kita

Perusahaan YAYIDA duwe siji tim dodolan lan layanan sawise-sale. Ing wektu sing padha, nyedhiyakake siji stop shopping.

Perusahaan ngeyel "Kualitas pisanan, layanan pisanan". Negesake bahan mentah, alat, peralatan lan ukuran sing diimpor, kanggo nyoba sing paling apik kanggo nggawe produk kita nyedhaki produk sing padha karo kualitas paling apik ing donya.


Perusahaan ngleksanakake produksi ISO13485, nandheske kanggo gawé liyane produk internasional. Lan kita nyedhiyakake layanan OEM / ODM.

  • Desain Kita

    Kejabi keunggulan kita ing bisnis ODM.

  • Nduwe pengalaman

    Kita wis ngirim atusan produk kanggo.

  • Produktivitas

    Sistem kontrol kualitas produk sing ketat.

  • Jaminan Mutu

    Saben proyek sing digarap wis dicenthang kanggo jaminan kualitas.

  • 2006
    Panyiapan perusahaan
  • 100+
    personel perusahaan
  • OEM
    solusi khusus OEM
Perusahaan dental YAYIDA khusus ing handpiece dental kacepetan dhuwur lan kacepetan kurang, riset lan pangembangan bagean dental relatif anyar lan produk.

Perusahaan YAYIDA duwe macem-macem model mesin NomuRADS saka Jepang, bisa ketemu layanan mesin presisi sing beda saka pelanggan. Kanggo produk khusus pelanggan, kita ora ngedol umum lan ora ngedol menyang pelanggan liyane, dadi perusahaan sing dipercaya. 

Kita seneng urip, lan kita seneng industri dental. Muga-muga produk dental kita bisa nggawe pangarep-arep dokter lan pasien dadi luwih gampang ---- Nggawe waos sehat.

KASUS
Waca liyane

Perusahaan ngleksanakake produksi ISO13485, nandheske kanggo gawé liyane produk internasional.

Dental LED high speed handpiece AYD-SLCM4
Dental LED high speed handpiece AYD-SLCM4
Kanca-kanca teka ngunjungi pabrik kita, lan pengin nggawe pesenan handpiece kacepetan dhuwur lan pesenan handpiece kecepatan rendah. Dheweke seneng karo handpiece dental lan layanan kita. Kita manawa bakal dadi corperation dangu. Kepuasan pelanggan bakal dadi motivasi, kita bakal terus ningkatake kualitas lan layanan.
KONTAK KAMI
Yen sampeyan duwe pitakonan liyane, nulis kanggo kita
Jeneng
E-mail
Konten

Kirimake priksaan sampeyan