PRODUK
Waca liyane

Khusus kanggo gaweyan tangan cepet lan cepet.

YAYIDA dental kacepetan dhuwur isi rotasi kompatibel karo Ti-Max M500 / M500L supplier handpiece rotor
YAYIDA dental kacepetan dhuwur isi rotasi kompatibel karo Ti-Max M500 / M500L supplier handpiece rotor
1. Ditutup-jinis isi, kualitas dhuwur lan awet2. Wear-tahan lan awet, kacepetan stabil3. Skin Ti-Max M500 / M500L4. menet tombol isi5. Dites dening imbangan dinamis6. prewangan Keramik7. daya High karo ukuran sirah sampurna kanggo rasio kinerja.
Yayida Dental Handpiece Cartridge Low Noise Kompatibel karo W H Alogra Te-95 Supplier Rotor Handpiece
Yayida Dental Handpiece Cartridge Low Noise Kompatibel karo W H Alogra Te-95 Supplier Rotor Handpiece
1. Bukak-jinis isi, kualitas dhuwur lan awet2. Wear-tahan lan awet, kacepetan stabil3. Skin karo W H Alegra TE-954. menet tombol isi5. Dites dening imbangan dinamis6. prewangan Keramik7. lumahing, kang dianggep karo nutupi kualitas dhuwur, njamin resistance ngeruk dhuwur, genggeman apik lan Nyegah saka korosi.
YAYIDA dental handpiece push isi tombol kompatibel karo Sinora T3 supplier handpiece rotor
YAYIDA dental handpiece push isi tombol kompatibel karo Sinora T3 supplier handpiece rotor
1. kartrij sing mbukak, kualitas lan tahan lama2. nyandhang lan tahan kacepetan, stabil3. Kompatibel karo Sinora T34. Cartridge Tombol Push5. Diuji kanthi imbangan dinamis6. Bearing Keramik7. Kepala Cap Head teka kanthi rintangan suhu dhuwur, apik kanggo ngindhari reged, luwih apik saka urip layanan.
YAYIDA prewangan Keramik isi handpiece dental kompatibel karo Ti-Max X600 / X600L supplier handpiece rotor
YAYIDA prewangan Keramik isi handpiece dental kompatibel karo Ti-Max X600 / X600L supplier handpiece rotor
1. Bukak-jinis isi, kualitas dhuwur lan awet2. Wear-tahan lan awet, kacepetan stabil3. Skin Ti-Max X600 / X600L4. menet tombol isi5. Dites dening imbangan dinamis6. prewangan Keramik7.The lumahing, kang dianggep karo nutupi kualitas dhuwur, njamin resistance ngeruk dhuwur, genggeman apik lan Nyegah saka korosi.
Layanan Kita

Perusahaan YAYIDA duwe salah siji tim dodolan lan layanan sawise adol. Ing wektu sing padha, pasangkan blanja mandeg siji.

Perusahaan negesake
  "Kualitas dhisik, Layanan dhisik". Nandhesake bahan baku, alat, perlengkapan, lan pangukuran sing diimpor, kanggo nyoba sing paling apik supaya produk bisa nyedhaki produk sing paling apik ing saindenging jagad.


Perusahaan ngetrapake produksi ISO13485, negesake ngasilake produk internasional liyane. Lan kita nyedhiyakake layanan OEM / ODM.

  • Desain Kita

    Kejabi keunggulan kita ing bisnis ODM.

  • Pengalaman

    Kita wis ngirim atusan produk menyang.

  • Produktivitas

    Sistem pengendalian kualitas produk sing ketat.

  • Jaminan Kualitas

    Saben proyek sing dikerjakake dipriksa kanggo njamin kualitas.

  • 2006
    Pembentukan perusahaan
  • 100+
    Personel perusahaan
  • OEM
    Solusi khusus OEM
Perusahaan gigi YAYIDA khusus kanggo handpiece gigi kanthi kacepetan dhuwur lan kacepetan kurang, riset lan pengembangan bagean lan produk gigi relatif anyar.

Perusahaan YAYIDA duwe macem-macem model mesin NomuRADS saka Jepang, bisa memenuhi macem-macem layanan mesin presisi pelanggan. Kanggo produk khusus pelanggan, kita ora negesake supaya publik lan ora adol kanggo pelanggan liyane, dadi perusahaan sing bisa dipercaya.
 


Kita seneng urip, lan kita seneng karo industri gigi. Muga-muga produk gigi bisa nggawe dokter lan pangarep-arep pasien bisa kaleksanan kanthi luwih gampang ---- Supaya untu sehat.

KASUS
Waca liyane

Perusahaan ngetrapake produksi ISO13485, meksa nindakake luwih akeh produk internasional.

Dental LED handpiece kecepatan tinggi AYD-SLCM4
Dental LED handpiece kecepatan tinggi AYD-SLCM4
Kanca-kanca teka ing pabrik, lan pengin nggawe pesanan handpiece kanthi kecepatan tinggi lan pesanan handpiece kanthi kecepatan rendah. Dheweke seneng karo gaweyan gigi lan layanan kita. Kita yakin manawa bakal dadi korpasi sing suwe. Kepuasan Pelanggan bakal dadi motivasi, kita bakal terus ningkatake kualitas lan layanan.
KONTAK KAMI
Yen sampeyan duwe pitakon liyane, tulis menyang kita
Jeneng
Telpon/WhatsApp
E-mail
Jeneng Perusahaan
Konten