Стоматолошка единица за рендген

Прилагодени YAYIDA Професионални високофреквентни преносни стоматолошки машини за рендген од Кина | ЈАЈИДА
Хуманизиран ергономски дизајнСлика со висока резолуцијаРазлично време и режими на снимањеВисок капацитет на батеријата
YAYIDA Ѕидна стоматолошка опрема Далечински управувач Панорамска единица за рендген Медицински стоматолошки рендгенски апарат
1. Едноставна структура: генераторот на рендген, централниот контролер и рамката на единицата се интегрирани во една единица.2. Добра заштита: зрачењето е многу пониско од националниот стандард за заштита.3. Дигитално коло: Дигиталното коло точно го прави времето на експозиција.4. Единицата е особено обезбедена за синтеза, специјализирани болници во празнина и стоматолошки клиники за фотографирање.5. Со висока фреквентна технологија на меѓународно ниво, автоматски заштитни мерки, паметна и стабилна структура и концизен дизајн, високофреквентната стоматолошка единица за рендген е производство на нова генерација на меѓународно ниво.
YAYIDA Нова дигитална стоматолошка машина за рендген монтирана на ѕид Стоматолошки рендген за стоматолошка дијагноза
1. Едноставна структура: генераторот на рендген, централниот контролер и рамката на единицата се интегрирани во една единица.2. Добра заштита: зрачењето е многу пониско од националниот стандард за заштита.3. Дигитално коло: Дигиталното коло точно го прави времето на експозиција.4. Единицата е особено обезбедена за синтеза, специјализирани болници во празнина и стоматолошки клиники за фотографирање.5. Со високофреквентна технологија на меѓународно ниво, автоматски заштитни мерки, паметна и стабилна структура и концизен дизајн,високофреквентната стоматолошка рендгенска единица е производство на нова генерација на меѓународно ниво.
YAYIDA Ефикасно професионално CE одобрение мобилна медицинска рендгенска стоматолошка машина за рендген за дентална радиографија
1. Едноставна структура: генераторот на рендген, централниот контролер и рамката на единицата се интегрирани во една единица.2. Добра заштита: зрачењето е многу пониско од националниот стандард за заштита.3. Дигитално коло: Дигиталното коло точно го прави времето на експозиција.4. Единицата е особено обезбедена за синтеза, специјализирани болници во празнина и стоматолошки клиники за фотографирање.5. Со високофреквентна технологија на меѓународно ниво, автоматски заштитни мерки, паметна и стабилна структура и концизен дизајн,високофреквентната стоматолошка рендгенска единица е производство на нова генерација на меѓународно ниво.
YAYIDA Dental Digital ниско зрачење Панорамска единица за рендген Медицинска стоматолошка машина за рендген
1. Едноставна структура: генераторот на рендген, централниот контролер и рамката на единицата се интегрирани во една единица.2. Добра заштита: зрачењето е многу пониско од националниот стандард за заштита.3. Дигитално коло: Дигиталното коло точно го прави времето на експозиција.4. Единицата е особено обезбедена за синтеза, специјализирани болници во празнина и стоматолошки клиники за фотографирање.5. Со висока фреквентна технологија на меѓународно ниво, автоматски заштитни мерки, паметна и стабилна структура и концизен дизајн, високофреквентната стоматолошка единица за рендген е производство на нова генерација на меѓународно ниво.
YAYIDA Стоматолошка пренослива мобилна единица за забни рендгенски зраци Безжична стоматолошка опрема за рендген машина
1. Телото е мало, лесно и речиси нема зрачење.2. Има одличен квалитет на сликата, преносливо складирање, заштедува повеќе простор.3. Користи меѓународно напојување со висока фреквенција и еднонасочна струја.4. Сите компоненти инсталирани во централната плоча на компјутерот се концентрирани. Шок, поставување, електронски цевки, сите тие се изолациски вакуум, запечатена заштита од стереотип.5. Има и рачни копчиња инсталирани на површината на школка, како и батерии и полнења.6. Оваа единица главно погодна за орален предтретман за учење на внатрешната организациона структура, длабочината на коренот и така натаму, е незаменлива во секојдневниот живот на опремата на клиниката, особено за хирургија на забен имплант.7. Може да се поврзе и со сензори, што е голема погодност.8. Батеријата е издржлива, може да направи околу петстотини слики по целосно полнење, а може да се полни и испразни илјада пати во својот животен век.

Испратете го вашето барање