Стоматолошки скалер за ултразвук

YAYIDA CE Одобрена стоматолошка лабораториска опрема B5L LED пренослив електричен пиезо ендо дентален ултразвучен скалер
1. Функција: скалирање, периодично, автоматско следење на фреквенцијата, дизајн на копчето за напојување со големи размери2. Силиконски кабел со долг животен век3. Запечатена рачка: Автоматското следење на фреквенцијата работи стабилно4. Температура на боја на LED: 3000K-3200K, топло бело. Забарот не е лесно да се чувствува уморен при операција.5. LED и светлосен водич: Долг животен век
YAYIDA P9L легура LED пренослив Автоматско снабдување со вода стоматолог cavitron дентален пиезо ултразвучен скалер со шише за вода
1. Систем за водоснабдување2. Погодно за течно додавање3. Дизајн со широк уста4. Скалирање/Ендо5. Безбедно напојување на зградата6. Автоматско следење на фреквенцијата7. Со рачка од 3L алуминиумска легура8. LED без пукање9. Може да се автоклавира

Испратете го вашето барање