Njësia e rrezeve X dentare

Prodhuesit e makinave portative me rreze x dentare të personalizuara me frekuencë të lartë YAYIDA Nga Kina | YAYIDA
Dizajn ergonomik i humanizuarImazhi me rezolucion të lartëKoha dhe mënyra të ndryshme të xhirimitKapaciteti i lartë i baterisë
Pajisjet dentare të montuara në mur YAYIDA Telekomandë Njësi panoramike me rreze X Makinë mjekësore dentare me rreze X
1. Struktura e thjeshtë: Gjeneratori i rrezeve X, kontrolluesi qendror dhe korniza e njësisë janë të integruara në një njësi.2. Mbrojtje e mirë: Rrezatimi është shumë më i ulët se standardi kombëtar mbrojtës.3. Qarku dixhital: Qarku dixhital bën me saktësi kohën e ekspozimit.4. Njësia ofrohet veçanërisht për spitalet e sintezës, spitalet e specializuara të zgavrës dhe klinikat dentare për të bërë fotografi.5. Me teknologjinë e frekuencës së lartë të nivelit ndërkombëtar, masat mbrojtëse automatike, strukturën e zgjuar dhe të qëndrueshme dhe dizajnin e përmbledhur, njësia e rrezeve X dentare me frekuencë të lartë është një prodhim i gjeneratës së re të nivelit ndërkombëtar.
Dentisti makine dixhitale me rreze x dentare e montuar në mur YAYIDA Dentisti me rreze X dentare për diagnostikimin e dhëmbëve
1. Struktura e thjeshtë: Gjeneratori i rrezeve X, kontrolluesi qendror dhe korniza e njësisë janë të integruara në një njësi.2. Mbrojtje e mirë: Rrezatimi është shumë më i ulët se standardi kombëtar mbrojtës.3. Qarku dixhital: Qarku dixhital bën me saktësi kohën e ekspozimit.4. Njësia ofrohet veçanërisht për spitalet e sintezës, spitalet e specializuara të zgavrës dhe klinikat dentare për të bërë fotografi.5. Me teknologji të nivelit ndërkombëtar me frekuencë të lartë, masa mbrojtëse automatike, strukturë të zgjuar dhe të qëndrueshme dhe dizajn të përmbledhur,njësia e rentgenit dentar me frekuencë të lartë është një prodhim i gjeneratës së re të nivelit ndërkombëtar.
YAYIDA Dental Digital Makinë me rreze X dentare me rrezatim të ulët Panoramik me rreze X
1. Struktura e thjeshtë: Gjeneratori i rrezeve X, kontrolluesi qendror dhe korniza e njësisë janë të integruara në një njësi.2. Mbrojtje e mirë: Rrezatimi është shumë më i ulët se standardi kombëtar mbrojtës.3. Qarku dixhital: Qarku dixhital bën me saktësi kohën e ekspozimit.4. Njësia ofrohet veçanërisht për spitalet e sintezës, spitalet e specializuara të zgavrës dhe klinikat dentare për të bërë fotografi.5. Me teknologjinë e frekuencës së lartë të nivelit ndërkombëtar, masat mbrojtëse automatike, strukturën e zgjuar dhe të qëndrueshme dhe dizajnin e përmbledhur, njësia e rrezeve X dentare me frekuencë të lartë është një prodhim i gjeneratës së re të nivelit ndërkombëtar.
YAYIDA Aprovim efektiv profesional CE, aparat celular mjekësor me rreze X dentare me rreze x për radiografi dentare
1. Struktura e thjeshtë: Gjeneratori i rrezeve X, kontrolluesi qendror dhe korniza e njësisë janë të integruara në një njësi.2. Mbrojtje e mirë: Rrezatimi është shumë më i ulët se standardi kombëtar mbrojtës.3. Qarku dixhital: Qarku dixhital bën me saktësi kohën e ekspozimit.4. Njësia ofrohet veçanërisht për spitalet e sintezës, spitalet e specializuara të zgavrës dhe klinikat dentare për të bërë fotografi.5. Me teknologji të nivelit ndërkombëtar me frekuencë të lartë, masa mbrojtëse automatike, strukturë të zgjuar dhe të qëndrueshme dhe dizajn të përmbledhur,njësia e rentgenit dentar me frekuencë të lartë është një prodhim i gjeneratës së re të nivelit ndërkombëtar.
YAYIDA Dentare portative Njësi celulare me rreze X dentare Makinë me rreze X për pajisje dentare me valë
1. Trupi është i vogël, i lehtë dhe pothuajse nuk ka rrezatim.2. Ka cilësi të shkëlqyer imazhi, ruajtje portative, kursen më shumë hapësirë.3. Përdor një furnizim me energji ndërkombëtare me frekuencë të lartë dhe DC.4. Të gjithë komponentët e instaluar në pllakën qendrore të PC-së janë të përqendruar. Goditje, vendosje, tuba elektronikë, të gjithë janë vakum izolues, mbrojtje stereotipike e mbyllur.5. Ekzistojnë gjithashtu butona manualë të instaluar në sipërfaqen e guaskës, si dhe bateritë dhe ngarkesat.6. Kjo njësi e përshtatshme kryesisht për para-trajtim oral për të mësuar strukturën e brendshme organizative, thellësinë e rrënjës, e kështu me radhë, është e domosdoshme në pajisjet e klinikës së jetës së përditshme, veçanërisht për kirurgjinë e implanteve dentare.7. Gjithashtu mund të lidhet me sensorë, gjë që është një lehtësi e madhe.8. Bateria është e qëndrueshme, mund të marrë rreth pesëqind imazhe pasi të jetë ngarkuar plotësisht, dhe mund të karikohet dhe shkarkohet një mijë herë gjatë jetës së saj.

Dërgoni kërkesën tuaj