Shkallues tejzanor dentar

Pajisjet e miratuara të laboratorit dentar YAYIDA CE B5L LED Elektrike portative Piezo Endo Dentare Tejzanor
1. Funksioni: Shkallëzimi, Perio, Gjurmimi automatik i frekuencës, Dizajni i dorezës së fuqisë në shkallë të gjerë2. Kabllo silikoni me jetëgjatësi të gjatë3. Doreza e mbyllur: Gjurmimi automatik i frekuencës funksionon në mënyrë të qëndrueshme4. Temperatura e ngjyrave LED: 3000K-3200K, e bardhë e ngrohtë. Dentisti nuk është i lehtë të ndihet i lodhur kur operon.5. Udhëzues LED dhe dritë: Jetëgjatësi e gjatë
YAYIDA P9L aliazh LED portativ Furnizues automatik me ujë Dentisti kavitron skaler dentar piezo tejzanor me shishe uji
1. Sistemi i furnizimit me ujë2. I përshtatshëm për shtimin e lëngjeve3. Dizajni me gojë të gjerë4. Shkallëzimi/Endo5. Furnizimi me energji elektrike i sigurt i ndërtesës6. Ndjekja automatike e frekuencës7. Me dore aliazh alumini 3L8. LED pa plasaritje9. Mund të autoklavohet

Dërgoni kërkesën tuaj