PRODUK
MACA DEUI

Spésialisasi dina dental speed tinggi na low speed handpiece.

YAYIDA Dental Kursi suku cadang 4 dipingpin bulbs Dental LED Lampu pikeun Bedah Lisan Lampu
YAYIDA Dental Kursi suku cadang 4 dipingpin bulbs Dental LED Lampu pikeun Bedah Lisan Lampu
1. lampu inspeksi anu loba dipaké dina implants dental, prosthetics lisan, bedah kosmetik, trauma bedah, ujian bedah, rumah sakit piaraan, laboratorium, klinik.2. Bisa ditunda unit dental, ceilings, tembok, jeung trollies mobile.
YAYIDA Dental Equipment Air Prophy Aliran Udara Prophy Jet Huntu Cleaning Air Polisher 2 liang atanapi 4 liang Gancang
YAYIDA Dental Equipment Air Prophy Aliran Udara Prophy Jet Huntu Cleaning Air Polisher 2 liang atanapi 4 liang Gancang
Lingkup aplikasi:Éta dianggo pikeun ngaleungitkeun karang sareng noda dina beungeut huntu atanapi ngagosok permukaan huntu.Struktur produk: diwangun ku awak utama sareng nozzle semprot.Larapkeun ka:Pewarnaan anu jelas sareng plak/ortodontik /  restorasi dental  / estetika dental
YAYIDA Dental saw handpiece Bedah lisan handpiece dental saw agul motong tulang
YAYIDA Dental saw handpiece Bedah lisan handpiece dental saw agul motong tulang
1, Saw handpieces pikeun motong sarta misahkeun zat tulang mechanically di bedah cranio-maxillo-raray.2, 3 modél:1) Kénca jeung katuhu reciprocation saw agul2) Malik-malik sabeulah ragaji3) Kaluhur jeung ka handap reciprocation saw agul
YAYIDA Wireless 360 derajat sudut rotasi 1 detik 80 gelar ngarah curing lampu
YAYIDA Wireless 360 derajat sudut rotasi 1 detik 80 gelar ngarah curing lampu
1.Multiple appearances, operasi nirkabel2. Cocog jeung sagala rupa sarat curing. Curing lengkep sakumaha rék.3. High-precision aman base4. High-daya dipingpin lampu tiis: kuat, laun kuat, kedip-kedip5. tampilan Digital tube.Body tékstur matte
Jasa Kami

Perusahaan YAYIDA gaduh hiji tim penjualan anu gairah sareng jasa saatos jual. Dina waktu nu sarua, nyadiakeun hiji eureun balanja.

Perusahaan keukeuh "Kualitas kahiji, Service munggaran". Keukeuh kana bahan baku impor, parabot, fixtures jeung ukur, pikeun nyobaan pangalusna kami sangkan produk urang ngadeukeutan ka kualitas pangalusna produk sarua di dunya.


Perusahaan ngalaksanakeun produksi ISO13485, keukeuh ngahasilkeun langkung seueur produk internasional. Sarta kami nyadiakeun layanan OEM / ODM.

  • Desain Urang

    Di sagigireun kaunggulan urang dina bisnis ODM.

  • Pangalaman

    Urang geus ngirimkeun ratusan produk urang ka.

  • Produktivitas

    Sistem kontrol kualitas produk anu ketat.

  • Pamastian kualitas

    Saban proyék anu urang dianggo dipariksa pikeun jaminan kualitas.

  • 2006
    Ngadegkeun pausahaan
  • 100+
    tanaga pausahaan
  • OEM
    solusi custom OEM
Pausahaan dental YAYIDA husus dina speed tinggi na speed low handpiece dental, panalungtikan sarta pamekaran bagian dental relatif anyar jeung produk.

parusahaan YAYIDA gaduh model béda mesin NomuRADS ti Jepang, bisa minuhan customer urang béda precision machining services.For produk husus customer urang, urang keukeuh teu publik jeung euweuh ngajual ka konsumén sejen, janten perusahaan trustable. 

Urang cinta hirup, jeung urang cinta industri dental. Kami ngarepkeun produk dental urang tiasa ngajantenkeun dokter sareng pasién janten langkung gampang----Jieun séhat.

KASUS
MACA DEUI

Perusahaan ngalaksanakeun produksi ISO13485, keukeuh ngahasilkeun langkung seueur produk internasional.

Dental LED speed tinggi handpiece AYD-SLCM4
Dental LED speed tinggi handpiece AYD-SLCM4
Babaturan urang datang ka ngadatangan pabrik urang, sarta hayang nyieun dipingpin urutan handpiece speed tinggi jeung urutan handpiece speed low. Aranjeunna bagja sareng handpiece dental kami sareng jasa kami. Urang yakin yén éta bakal lila corperation. kapuasan customer urang bakal jadi motivasi urang, urang bakal tetep ngaronjatkeun kualitas sarta layanan.
TAROS KAMI
Upami anjeun gaduh patarosan langkung, nyerat ka kami
Nami
E-mail
Eusina

Kirim panalungtikan anjeun