Perusahaan Médis YAYIDA dental Médis khusus dina gancang sareng low handpiece gigi sareng produksi bagian.

Bahasa
PRODUK
MACA DEUI

Khusus pikeun gagang kecepatan tinggi sareng kecepatan rendah.

Kepala Mini Minia Mini Pek Cai tunggal Simpen Handpiece Lepat Luhur pikeun murangkalih.
Kepala Mini Minia Mini Pek Cai tunggal Simpen Handpiece Lepat Luhur pikeun murangkalih.
描述:1. Anu kualitas klamik kualitas luhur, plotasi mulus, bising rendah sareng umur panjang bentang.3. sirah mini, gampang operasi, kakuatan motong luhur.2.Tan janten 134 ℃ autoclaved.Sirah 3.mini nyayogikeun operasi anu langkung fleksibel4.jak sareng Inten Shank Intan Buri pikeun HuntuNu sirah minization luar biasa daun langkung seueur daun langkung fleksibel sareng langkung ageung dina rohangan lisan barudak.6Gektasi Albun Modern, kalayan penampilan anu elegan sareng pikaresepeun.7. DISTurabilyab.fastiously pikeun designasi, téknologi sareng bahan.8. Nyatet gagang.Slide-buktina, nyaman pikeun nahan sareng gampang beresih.9. Gampang karusakan kartrij
视频 2021-02-24 16:33:22
视频 2021-02-24 16:33:22
视频 2021-02-24 16:33:22.Produk ngagaduhan rarancang pembukaan ventilasi anu merenah sareng aman anu ngamungkinkeun éta janten kembung sareng kempes ku cara anu gampang.
YAYIDA Gigi warna-warni tombol push triple semprot Led handpiece gancang kalayan sistem sirah anu bersih. AYD-TLCM4-12
YAYIDA Gigi warna-warni tombol push triple semprot Led handpiece gancang kalayan sistem sirah anu bersih. AYD-TLCM4-12
1,5 warna pikeun milih (Emas, Ungu, Biru, Pink, Hideung)2. cecekelan Nyaman, slide-proof, gampang dibersihkeun.3. Handpiece bur bur bakal gampang dirobih ku push-button chuck.4. Nawiskeun eyeshot sareng sudut anu langkung saé, ningkatkeun efisiensi anjeun.5.Autoclavable. Cocog pikeun disinfection tina uap suhu luhur dina 134 derajat, saluyu sareng sarat klinis modéren.
YAYIDA Dental LED handpiece ngaktipkeun warna-warna, anti sorotan sareng pencahayaan seragam tina sakabeh cangkem / Triple spray coolant push button handpiece.AYD-TLCM4
YAYIDA Dental LED handpiece ngaktipkeun warna-warna, anti sorotan sareng pencahayaan seragam tina sakabeh cangkem / Triple spray coolant push button handpiece.AYD-TLCM4
1. Muka kartrid,2. Sistem push chuck button, gampang ngarobih bur.3. Daya tinggi kalayan ukuran sirah anu sampurna pikeun rasio kinerja.4. Fungsi anti rétraksi nyingkahan inféksi silang.5. 3 semprot cai, atomikasi anu langkung saé.6. 2hole / 4hole aya, universal pikeun unit gigi global.7. bantalan keramik.8. generator internal, sumber cahaya LED, lampu alam.
Service kami

Perusahaan YAYIDA ngagaduhan salah sahiji tim penjualan sareng layanan purna jual anu gairah. Dina waktos anu sasarengan, pasihan balanja hiji tempat.

Perusahaan maksa
  "Kualitas heula, Layanan heula". Keukeuh kana bahan baku impor, alat, perlengkapan sareng pangukuran, pikeun nyobaan anu pangsaéna pikeun ngajantenkeun produk urang ngadeukeutan produk anu sami kualitas pangsaéna di dunya.


Perusahaan nerapkeun produksi ISO13485, keukeuh ngahasilkeun langkung seueur produk internasional. Sareng kami nyayogikeun jasa OEM / ODM.

  • Desain kami

    Di sagigireun kaunggulan urang dina bisnis ODM.

  • Ngalaman

    Kami parantos ngintunkeun ratusan produk kami ka.

  • Produktivitas

    Sistem pangendali kualitas produk anu ketat.

  • Pamastian kualitas

    Unggal proyek anu kami kerjakeun dipariksa pikeun jaminan kualitas.

  • 2006
    Pendirian perusahaan
  • 100+
    Tanaga perusahaan
  • OEM
    Solusi custom OEM
Perusahaan huntu YAYIDA khusus pikeun handpiece gigi gancang sareng gancang, panalungtikan sareng pamekaran bagian gigi sareng produk anyar.

Perusahaan YAYIDA gaduh modél anu béda mesin NomuRADS ti Jepang, tiasa minuhan jasa mesin presisi anu béda pikeun produk-produk palanggan khususna, kami keukeuh henteu aya publik sareng henteu ngajual ka palanggan anu sanés, janten perusahaan anu tiasa dipercaya.
 


Kami resep kahirupan, sareng kami resep industri gigi. Kami arepkeun produk gigi kami tiasa ngajantenkeun dokter sareng ngarep-ngarep pasién janten kanyataan langkung gampang ---- Janten huntu séhat.

KASUS
MACA DEUI

Perusahaan nerapkeun produksi ISO13485, keukeuh ngahasilkeun langkung seueur produk internasional.

Dental LED kecepatan luhur handpiece AYD-SLCM4
Dental LED kecepatan luhur handpiece AYD-SLCM4
Réréncangan urang sumping ngadatangan pabrik kami, sareng hoyong ngadamel urutan handpiece gancang dipimpin sareng urutan handpiece gancang. Aranjeunna bagja ku handpiece gigi sareng jasa kami. Kami yakin éta bakal janten korpérasi anu lami. Kapuasan Palanggan bakal janten motivasi kami, kami bakal tetep ningkatkeun kualitas sareng jasa.
TAROS KAMI
Upami anjeun gaduh patarosan langkung seueur, nyerat ka kami
Ngaran
Telepon
E-mail
Nami Perusahaan
Eusi