PRODUK
MACA DEUI

Spésialisasi dina dental speed tinggi na low speed handpiece.

YAYIDA Dental Portabel 1:1 16:1 1:5 kontra sudut speed slow potongan leungeun Motor Listrik LED Brushless listrik mikro mo
YAYIDA Dental Portabel 1:1 16:1 1:5 kontra sudut speed slow potongan leungeun Motor Listrik LED Brushless listrik mikro mo
1. Motor listrik Wide rupa-rupa fungsi adjustment speed.Gumantung kana aplikasina, lajuna tiasa disaluyukeun tina 100 dugi ka 200,000 rpm sareng handpieces dental anu béda!2. Motor Listrik Lightweight tur kompak kalawan torsi tinggi.Dirancang sacara ergonomis pikeun panjang sareng beurat pikeun ngirangan kacapean salami jam operasi anu panjang. Motor tiasa disterilisasi ku autoclaving!
YAYIDA Dental Ultrasonic Scaler Tips Skala Periodontics Endodontics pikeun Woodpecker Ems Satelec DTE
YAYIDA Dental Ultrasonic Scaler Tips Skala Periodontics Endodontics pikeun Woodpecker Ems Satelec DTE
1. Dijieun tina-Quality High Médis Kelas Stainless Steel.2. Gelar Luhur Precision sareng Fleksibilitas nalika ngalaksanakeun Prosedur Klinis3. Gelar Luhur Estetika sareng Résistansi Korosi.
YAYIDA dental Curing Lampu Serat optik Guide Kaca Tips
YAYIDA dental Curing Lampu Serat optik Guide Kaca Tips
1. Numutkeun aplikasi béda, kalawan desain rasional jeung pabrik hipu, ngagunakeun téhnologi canggih, urang bisa nyadiakeun rupa produk serat optik kaca, kalawan transmissivity leuwih ti 56% per méter.2. Dijieunna tina serat transparan tinggi jeung baja.3. Autoclavable pikeun pamakéan repeating.
YAYIDA Dental Lab Micro Motor KUAT 90 + 102S Handpiece 35000rpm Motor Mikro Portabel
YAYIDA Dental Lab Micro Motor KUAT 90 + 102S Handpiece 35000rpm Motor Mikro Portabel
1. Bor manikur dilengkepan unit kontrol kakuatan kompak sareng baja kalayan fungsi maju / mundur, nyaluyukeun laju rotasi, mékanisme pikeun ngagentos bit anu gampang sareng gancang, éta leres-leres ngalereskeun cutter dina tip, nyegah tina péngkolan salami. operasi.2. The bor handpiece ngabogaan asupan hawa husus pikeun cooling micromotor nu, pikeun nyegah panas nepi tur pastikeun kerja stabil.3. Slim design steel nozzle pikeun ngayakeun sampurna. Handpiece ngawengku 4 bantalan nu mastikeun Geter bébas tur concentricity sampurna pikeun ngolah beungeut piring kuku sampurna mulus.
Jasa Kami

Perusahaan YAYIDA gaduh hiji tim penjualan anu gairah sareng jasa saatos jual. Dina waktu nu sarua, nyadiakeun hiji eureun balanja.

Perusahaan keukeuh "Kualitas kahiji, Service munggaran". Keukeuh kana bahan baku impor, parabot, fixtures jeung ukur, pikeun nyobaan pangalusna kami sangkan produk urang ngadeukeutan ka kualitas pangalusna produk sarua di dunya.


Perusahaan ngalaksanakeun produksi ISO13485, keukeuh ngahasilkeun langkung seueur produk internasional. Sarta kami nyadiakeun layanan OEM / ODM.

  • Desain Urang

    Di sagigireun kaunggulan urang dina bisnis ODM.

  • Pangalaman

    Urang geus ngirimkeun ratusan produk urang ka.

  • Produktivitas

    Sistem kontrol kualitas produk anu ketat.

  • Pamastian kualitas

    Unggal proyék anu urang garap dipariksa pikeun jaminan kualitas.

  • 2006
    Ngadegkeun pausahaan
  • 100+
    tanaga pausahaan
  • OEM
    solusi custom OEM
Pausahaan dental YAYIDA husus dina speed tinggi na speed low handpiece dental, panalungtikan sarta pamekaran bagian dental relatif anyar jeung produk.

Pausahaan YAYIDA gaduh model mesin NomuRADS béda ti Jepang, bisa minuhan customer urang béda precision machining services.For produk husus customer urang, urang keukeuh euweuh umum tur euweuh ngajual ka konsumén séjén, janten perusahaan trustable. 

Urang cinta hirup, jeung urang cinta industri dental. Kami ngarepkeun produk dental urang tiasa ngajantenkeun dokter sareng harepan pasien langkung gampang----Jieun séhat.

KASUS
MACA DEUI

Perusahaan ngalaksanakeun produksi ISO13485, keukeuh ngahasilkeun langkung seueur produk internasional.

Dental LED speed tinggi handpiece AYD-SLCM4
Dental LED speed tinggi handpiece AYD-SLCM4
Babaturan urang datang ka ngadatangan pabrik urang, sarta hayang nyieun dipingpin urutan handpiece speed tinggi jeung urutan handpiece speed low. Aranjeunna bagja sareng handpiece dental kami sareng jasa kami. Urang yakin yén éta bakal lila corperation. kapuasan customer urang bakal jadi motivasi urang, urang bakal tetep ngaronjatkeun kualitas sarta layanan.
TAROS KAMI
Upami anjeun gaduh patarosan langkung, nyerat ka kami
Nami
Telepon/WhatsApp
E-mail
Nami Perusahaan
Eusina

Kirim panalungtikan anjeun