Dental Ultrasonic Scaler

YAYIDA CE Disatujuan peralatan lab dental B5L LED Portabel Listrik Piezo Endo Dental Ultrasonic Scaler
1. Fungsi: Skala, Perio, tracking frékuénsi otomatis, Desain kenop kakuatan skala badag2. Panjang hirup kabel silicone bentang3. handpiece disegel: tracking frékuénsi otomatis jalan steadily4. Suhu warna LED: 3000K-3200K, bodas haneut. Dokter gigi henteu gampang ngarasa capé nalika operasi.5. LED jeung lampu pituduh: Long lifespan
YAYIDA P9L alloy LED Portabel Auto-cai suplai dokter gigi cavitron dental piezo ultrasonic scaler kalawan Botol Cai
1. Sistim suplai cai2. Merenah pikeun cairan nambahkeun3. Desain Widemouthed4. Skala / Endo5. catu daya wangunan aman6. tracking frékuénsi otomatis7. Kalawan 3L aluminium alloy handpiece8. LED euweuh cracking9. Bisa autoclaved

Kirim panalungtikan anjeun